KOCAELİ 28 °C
En Düşük 18 °C
En Yüksek 31 °C
Karakter Boyutu :
Olay yeri böyle mi temizlenir?

Olay yeri böyle mi temizlenir?

10 Haziran 2011 10:22 CumaMotosikletle kamyon altında can veren 52 yaşındaki Ahmet Kıztanır'ın yola dağılan ceset parçaları, temizlik görevlileri tarafından süpürülerek bir çöp konteynırına atıldı.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde 15 yıldır esnaflık yapan 52 yaşındaki Ahmet Kıztanır, önceki gün sabah saatlerinde toptancıya giderek, temizlik ürünleri satışı yaptığı işyeri için malzeme satın aldı.

Motosikletiyle işyerine doğru yola çıkan Kıztanır, İstiklal Caddesi üzerinde seyir halindeyken D-100 karayolundan yan yola giren Macit Y. yönetimindeki kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten savrulan Kıztanır, aracın altında kaldı. Kamyon hemen fren yapıp dursa da Kıztanır tekerleklerin altında feci şekilde can verdi. Kamyon şoförü ve olayı gören vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı.

Ancak sağlık ekipleri tarafından tekerleğin altından çıkarılan Kıztanır'ın öldüğü belirlendi. Kıztanır'ın yakınları, kaza haberini alınca geldikleri olay yerinde sinir krizi geçirdi. Savcının yaptığı incelemenin ardından ceset torbasına konulan cenaze, morga götürülmek üzere cenaze aracına alındı. Bu arada Kıztanır'ın yola dağılan ceset parçaları olduğu yerde bırakıldı.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Cesedin araca konulmasının ardından temizlik görevlileri kaza yerini "temizledi." Kıztanır'ın olay yerinde kalan kanlı terliği ile yola dağılan ceset parçaları da süpürge ile toplanarak çöp konteynırına atıldı. 3 çocuk babası Kıztanır'ın cenazesi dün toprağa verilirken, kamyon şoförü Macit Y. ise gözaltına alındı.

Bu elma her derde deva!
Bu haber toplam (676) defa okunmuştur.

ETİKETLER

kocaeli - kaza - temizlik - kaza yeri - ceset -

KOCAELİ / DERINCE - HABERLERİ