KOCAELİ 28 °C
En Düşük 18 °C
En Yüksek 31 °C
Karakter Boyutu :
Darıca'da futbol heyecanı sürüyor

Darıca'da futbol heyecanı sürüyor

11 Kasım 2010 12:14 PerşembeDarıca Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından mahalle teşkilatları arasında düzenlenen maçlar son derece çekişmeli geçiyor.

Darıca Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından mahalle teşkilatları arasında düzenlenen futbol turnuvası son derece çekişmeli maçlara sahne oluyor. Mahalle teşkilatlarının yanı sıra ilçe yönetimi, meclis üyeleri ve gençlik kollarının da birer takımla mücadele ettiği turnuvada K.Karabekir Mahallesi, Emek Mahallesi ve F.Çakmak Mahalleleri oynadıkları iki maçı da kazanarak şampiyonluğun güçlü adayları olduklarını gösterdiler.
 
Üç ayrı grupta 14 takımın mücadele ettiği maçlar sonunda 8 takım gruplardan çıkarak çeyrek final oynamaya hak kazanacak. A Grubunda mücadele eden turnuvanın en büyük favorisi olarak gösterilen iki ekibi K.Karabekir Mahallesi ile Bayramoğlu arasındaki mücadele büyük çekişmeye sahne oldu. Baştan sona büyük çekişme içinde geçen seyir zevki büyük maçı K.Karabekir Mh. 6-5 kazanırken, Bayramoğlu Mh.’de oynadığı futbolla beğeni kazandı.
 
B Grubunda Emek Mahallesi oynadığı iki maçı da kazanarak çeyrek final yolunda önemli mesafe katederken, İlçe Yönetimi ve F.Çakmak Mahallesi ise oynadıkları üç maçın ikisini kazanarak üst tur için avantaj sağladılar. Bu grupta İlçe Yönetimi’nde ilerleyen yaşlarına rağmen büyük bir mücadele örneği sergileyen partililer turnuvanın sürpriz ekibi olarak göze çarpıyor.
 
C Grubunda oynadığı iki maçı da kazanarak grup liderliği için büyük avantaj yakalayan Bağlarbaşı Mahallesi şampiyonluğa göz kırparken, bu grupta mücadele eden meclis üyeleri ise oynadığı iki maçı da kaybederek turnuvaya erken havlu attılar. Kurban Bayramı dolayısıyla bir hafta ara verilecek maçlar bayramın ardından devam edecek.
Bu elma her derde deva!
Bu haber toplam (1076) defa okunmuştur.

ETİKETLER

darıca - futbol

KOCAELİ / DARICA - HABERLERİ